Heeft uw kind of uzelf dieetadvies nodig?

Een gezonde leefstijl is voor iedereen belangrijk. Tegenwoordig is er veel informatie te vinden over voeding. Door de vele informatie over gezonde voeding weet u niet meer wat de juiste informatie is. Ik geef u graag de juiste informatie over gezonde voeding, diëten in relatie tot (uw) gezondheid. Kortom ‘Samen naar een gezonde leefstijl’

Voorbeelden van onderwerpen die samen met u besproken kunnen worden:

 • Wat is een gezond ontbijt?
 • Wat kan ik mijn kind het beste meegeven voor de kleine pauze?
 • En wat moet er in de lunchbox voor gezonde producten?
 • Mijn kind lust geen melk en nu?
 • Wat is een gezond gewicht voor mijn kind?
 • Wanneer is mijn kind (te) dik?
 • Wanneer is mijn kind (te) mager?
 • En nog meer..

Ook voor uzelf kunt u bij mij terecht. Bijvoorbeeld als het gaat om dieetadvies bij:

 • Overgewicht
 • Ondergewicht
 • Diabetes mellitus
 • Hoge bloeddruk
 • Hoge cholesterolgehalte
 • Lage ijzergehalte
 • lage vitamine D
 • Maagklachten
 • Darmklachten

Vergoeding

De vergoeding voor de diëtist is in 2013 gewijzigd. Dieetadvisering zit weer in het basispakket en daarnaast mogelijk ook in uw aanvullende zorgverzekeringspakket. Hier heeft wel u wel een verwijsbrief voor nodig van uw huisarts of de jeugdarts.

 

Waar?

Mediq apotheek Helmond-West

Mierloseweg 31

5707 AB Helmond

Op donderdag aanwezig

www.dietistsamira.nl

Tel. 06- 33 79 09 50