Home

Welkom op de website van diëtist Samira Bourhaleb-Toub

Ik heb kennis en ervaring, U heeft begeleiding en informatie nodig. Ontdek wie ik ben, wat ik heb gedaan en wat ik voor u kan betekenen. Veel surfplezier op mijn site en wie weet tot ziens bij een van mijn diensten!

Druk, leuk, uitdagend en leerzaam… dat is mijn loopbaan

Trots en blij was ik toen ik in 2004 na het afstuderen te horen kreeg dat ik in het AMC (Academisch Medisch Centrum te Amsterdam) aan de slag kon als diëtist.
Ruim twee jaar heb ik met veel plezier in het AMC gewerkt. Daarna is mijn werkervaring alleen maar gegroeid, zo heb ik bij…. lees meer (CV)


>> NIEUWS <<

MAART – APRIL 2020, LET OP!

In verband met de RIVM maatregelen heb ik ook maatregelen genomen. Veiligheid en gezondheid van ons allen staat op nummer 1. Diëtist Samira werkt op afstand, is zoals gebruikelijk bereikbaar en maakt gebruik van telefonische consulten.

Dietist Samira werkt (op afspraak) in AZC Weert & Budel

Vanaf juni 2018 heeft Dietist Samira een nieuwe locatie in Eindhoven, namelijk:

        Medisch Centrum Boschdijk, vredeoord 201

 Dietist Samira is in het bezit van de certificaat ‘TRIPLE P LIFESTYLE’

Diëtistenpraktijk Samira gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Dat is vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en met ingang van 25 mei 2018 is dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Download hier het formulier