voor 2 personen
Per persoon: 287 kcal
Ingrediënten:
– 250g kipfilet
– 1 eetlepel honing
– 1 eetlepel sojasaus, mag meer
– 2 eetlepels walnootolie, mag ook ander soort olie zijn
– 1/2 theelepel kaneel
– 1 eetlepel gemberpoeder
– peper, naar smaak
– sambal of chilisaus, naar smaak
– zout, naar smaak
– 3 teentjes knoflook, fijn gemalen. Hoeveelheid is ook naar smaak.
Bereidingswijze:
  1. Snij de kipfilet in blokjes.
  2. In een kom: meng je alle ingrediënten met elkaar.
  3. Afdekken met folie.
  4. Hoe lang de marinade in de kipfilet kan intrekken, hoe beter. Ik heb gisteren de marinade met de kipfilet klaargezet voor vandaag. Vanzelfsprekend bewaar je dit in de koelkast.
  5. Dan in satestokjes doen.
  6. Op de grillplaat leggen en af en toe omdraaien.
Lekker bij een salade of met een rijstgerecht.
Eet smakelijk!!